Wednesday, October 13, 2010

york

bukan aku pegi york. my cousin, and my untie yang datang dari york. cousin aku, ili, study kat university of york. my untie hantar untuk reegister and then my untie akan balik ke malaysia.

last week, mereka datang ke notts. jalan-jalan sambil shopping. one of the place yang kitorang bawak, mestilah ke market square. aku rasa market square kat city dalam UK ni sumanya hampir sama. cuba saiz aje yang lain-lain. kecuali limerick ireland), memang takde market square.

untie nora & ili


haruslah tumpang glamer. kebetulan ada exhibition

tengah top up fon tu

behid - upper parliament street

mrs horatio cane
memang shopping sakan mereka. punyalah jauh cari wallington boots. padahal macam la kat york takde kan. maybe takde corak yang best kot.

bila pulak nak pegi jalan-jalan kat york, the city of ghost tu.. kalo ada emmit ata jasper, memang aku serah diri kat diorang.

1 comments:

haslina said...

bila alia pakai tudung gitu..teringat zaman alia kat opis dulu..

;))