Friday, October 15, 2010

makan

hari-hari memang konfem ada banyak dapat pamplet free. pamplet makan pon ada jugak.


malaysian curry, malay sambal


orang malaysia kot yang empunya kedai ni. dekat gila dengan rumah. tapi tiap kali lalu asyik la nak tutup.. dah kaya kot, tu yang buka sukati time dia aje.

teringat kat limerick, ireland, kedai cina yang kitorang selalu pegi untuk beli sambal olek dan rempah ratus. tuan punya kedai dan konco-konconya cakap melayu ok dengan kitorang. kaya raya lah diorang. buka kedai runcit aje, tapi boleh survive. kerna ada orang macam aku n family yang akan cari jugak bende-bende temptation malaysia.

4 comments:

haslina said...

sayangnyer..naper diaorang ikut kepala sendiri klu nak meniaga...

ke ada masalah lain sebab kedai asik ketutupan...

sila siasat...klu ada masa free...hikhik

atty's said...

kdg ade kedai lagu tu ..mesti kaya kot ownernya ..

julie^beth said...

kak haslina - tadi lalu tutup lagi. ape daaaa.. kaya sangat kot.. hihi

kakty - saya rasa pon camtu jugak kak..

Mohd Afiq Abdul Rahim said...

miss....my uncle friend ader restaurant kat london.....namer restoran tuu "NING".......dkt Oldham Street...miss check it out.. http://www.ningcatering.com/ ... ;p