Thursday, October 28, 2010

lalalalaaaaaa


nyanyi : indahnya hidup ini bila kau tersenyum...

mata tak nampak - pasal nenek saya cina, maka eyelid pon takde (macam rain - bajet korea sebentar).

tulisan - major oak tree.

ye, pegi sherwood forest lagi.

ye, pakai jeket 2 lapis lagi.

tapi kali ni lebih sikit lumpur dia, pasal hari sebelum tu ialah hujan.

tiba-tiba, parking free. rupanya weekdays parking free, weekend kne bayar GBP3.00

ye, saya tak pegi sekolah semalam (huahuahua...).

6 comments:

Momoe said...

gamba lawa i like!!

ape sbnrny aktiviti dlm hutan robin hood tsebut?

julie^beth said...

momoe - aktivitinya, jalan jalan tengok scenery yang kacak laksana lagi bergaya. memang chantik you all! nanti aku upload lagi gamba.

en_me said...

best kann kalo hidup sumernyer free.. ahaks

julie^beth said...

en_me - tapi rasa macam mudah sangat, tak thrill pulak.

haslina said...

amboi....macam alia pg study camna nak jadi cowboy..

jaket tu buat cam nak naik kuda...hikhik

nice picture...sungguh..

julie^beth said...

kak has - naik kuda tak sempat lagi kak. nanti la nak carik jugak tempatnya. thanx..