Wednesday, October 13, 2010

goose 1

kanak-kanak riang (alim & widad) super excited nak pegi goose fair. little that they know that it will be the most disastrous experience for them. pening ko, lepas turun dari rides. padan muka! huahuahua.. ili pon terkena impact skali.

oleh kerana aku dah tau impact yang bakal dihadapi, maka aku malas nak naik satu rides pon. aku hanya tunggu masa aje tuk gelakkan diorang. huahuahua. ya, aku jahat. 

candy floss - penghilang pening

widad tu berlagak cool aje. padahal pening

ini masa baru sampai, suma excited, suma bende nak naik


pening, tatau nak naik yang mana

tak naik pon ferris wheel tu. baik naik london eye


ni yang budak2 tu naik.

budak pening 1

budak pening 2

budak pening 3 aka drama queen


awan chantekssss
ni baru first night. second night, dengan tak serik, budak-budak tu naik lagi rides.. ish ish ish..

sejarah goose fair, sila google sendiri ataupon tengok sini.

2 comments:

green said...

Drama Queen!! NONONONONO ( dinosaur version)

julie^beth said...

green widad sengal - yes, you are!!!