Saturday, October 30, 2010

shopping trolley


botak ialah sangatttt teruja dan excited bila jumpa shopping trolley ni di aldi. sebab dia kata, "it's my size. take my picture and put in your blog, along!".

ok, now its in my blog. are you happy now?

4 comments:

Cik Lurpak said...

sekarang boleh bully ini budak, bg list, suruh dia carik dan beli.. semua org tunggu dalam kereta.. hehehehe

Momoe said...

kecik jugak alim ye? (musti die marah ngan komen ni kerana adalah x macho)

julie^beth said...

kak mimah - good idea!! yup. nanti try kasi suruh beli 3 barang dulu.

momoe - dia sibuk nak ditreat macam orang besar. tapi tak mengaku kecik. huahuahua.

DrSinga said...

bukan troli kat Ikea ke saiz Botak??

heheheeeee...
sori Dek Botak!!