Sunday, October 17, 2010

birthday

akhirnya, photo uploader kat blogspot ni sudah ok agaknya. maka bolehlah mengupload gambar dengan cemerlang. oppss.. orang tua-tua kata, kalo bende pelik jangan tegur. so jangan tegur time-time bende alah ni tengah ok. 

pagi-pagi lagi sudah bangun. ke bestwood untuk ambil surat. komdian terus ke town. seperti biasa, parkir di broadmarsh centre. lagi jimat bayar duit parking dari bayar duit naik bas / trem. dulu ada park n ride, satu kereta 1.80gbp. sekarang tadak dah. diorang ni nak kutip duit aje kerjenye..

botak & drama queen. asyik bergaduh aje.

drama queen & botak bersama daku

kenapa ma?
 kitorang memang saje tanak breakfast kat rumah. target nak makan jacket potatoe (again???). tapi itulah yang paling best sekali tau!!!



percayalah, jacket itu tebal ye. (kekonon bajet kurus la tu)


ada drama queen menyibuk kat belakang




kelazatan berkekalan
makan jacket potatoe kat marks n spencer ok! limited edition ni. kassim, sabariah, latifah, & lomu, sila jangan jeles ye. seperti biasa, mestilah tak habis makan. banyak gila ok. so tapau lah untuk dibawa pulang. sambung lagi makan sampai malam.

 

nak satu!

tujuan gambar : ahli protes makan mc D buat demo depan mc D. gila tak?


komdian jalan-jalan lagi. sampai kaki lenguh. masuk suma kedai. beli milli's cookies. beli stationaries kanaks. beli greggs. beli bla bla bla, etc.


komdian kami pulang.

best gila!!! esok sambung lagi. sebab tak dapat starbucks lagi.. huahuahua..

2 comments:

Momoe said...

huakk aliaa kurus lagi! benci!

btw, gamba nih pon bjaye nampak sejuk. besh2

julie^beth said...

momoe - sila tunjuk gamba aku kat mama ko. mesti beliau bangga kan? memang sejukkkk. tapi control macho, pakai jeket selapis aje. nak bergaya punya pasal.