Thursday, October 7, 2010

gila

ID card, access card untuk masuk ke bangunan sekolah


kad yang atas ni diisi oleh cikgu kalo ko baik ke, beratur dengan sopan ke, diam dalam kelas ke. si alim ni, baru sekolah 3 hari, kad dah separuh. dia bodek cikgu ke?

4 comments:

haslina said...

hampun hampun...lotih juga kena kan klu mau penuh kan sain sain tu...

;))

julie^beth said...

tak berapa nak letih kak sebab harini dia dah dapat full sign. baru sekolah 4 hari dah penuh..

DrSinga said...

Alim jadik teacher's pet eh???
:)

julie^beth said...

DrSinga - lebih la..