Sunday, October 3, 2010

bukti

 Please click the picture for larger view:






Itulah bukti yang gambar aku yang sangat glamer ini ialah dimasukkan dalam prospectus college lama aku. Yup, di zaman daku muda mudi sweet 17 dulu. almost 10 years ago tapi gambarku masih lagi menjadi poojaan hati college ni. apakah tujuan asal diorang ialah untuk menunjukkan multi-racial terdapat di college ini? ni nak kne claim royalti ni. huahuahua, perasan artis tau!

2 comments:

orang said...

alia, blh aku tau ape yg korang tgh gelakkan tu? nk tumpang gelak...hahaha...

julie^beth said...

orang - masa tu kitorang just pretend aje borak2. then lecturer tu buat lawak, so kitorang tergelak. time tu la photographer nak snap.