Monday, October 18, 2010

botak

budak botak ialah cuti 2 minggu.

cuti sempena berakhir first term katanya.

macam university pulak ada cuti term ni.

nasib aku pegi sekolah, kalo tak mesti aku kne ngadap dia hari-hari.

tak larat nak layan loyar buruk + soalan-soalan cepu emas + enquiries + curiosity budak botak ni. maklumlah, anak omputih memang camni.

2 comments:

orang said...

oohhh....aku faham perasaan ko...
anak aku pun macam tu...umur br 3 thn tp soalan.......haaiasshhh....
scene : tertengok video klip shahir
anak :kenapa abg tu nangis?
me : sebab airplane die terjatuh
anak : kenapa airplane die jatuh?
me : sebab pilot lupa isi minyak
anak : kenapa die lupe isi minyak?
me : sebab die lupa nak amik duit
anak : kenapa die lupe nak amik duit?
me : sebab die tak gi bank
anak : kenapa tak pergi bank?
me : sebab bank dah tutup
anak : kenapa bank dah tutup?
me : sebab dah malam?
anak : kan semalam ummi pergi bank masuk kad dalam tempat tekan2 tu pas tu ade kuar duit *ATM*
me : ..............

julie^beth said...

orang - nangis nak jawab kan? soalan memang tokleh blah. chain of questions... ni pon baru lepas gaduh dengan dia ni. hahah