Wednesday, August 11, 2010

grandma ija


kanak ni namanya LANA AL-DAYYANA BINTI AIMAN MUSTAQIM


Grandma Ija ialah sangat rindu bayangan setiap malam, since kanak ni tak lahir lagi sampai sekarang. maklumlah, mak kepada kanak ni ialah berpantang kat rumah ibunya di banting jauh nun disana.





cikgu roslan, untie along, untie sarah, uncle mus, untie wid dan uncle alim ialah rindu sambil nyanyi lagu tema Lana tu. eh, apasal widad tak siapkan lagi video clip nih? nak kene ni..

6 comments:

lalink7 said...

wahh Dr penuh kesyahduan ini gambar..sila bawak LANA p Uk la..hehehe

ADIA ZONE said...

untie along ker?hahahah apsal x panggil maklong terus

Mak Su said...

alangkah seronoknya dpt dekatkan muka kat newborn baby, they are so fresh and wangi :)

julie^beth said...

husna - bapak lana kata buy 1 free 2 (mak bapak pon sebok nak ikut)

kak shiema - tamau. tak glamer. haha

maksu - yup. bau die sangat suci. hihi

haslina said...

alhamdulilah da selamat yea..tahniah juga..

p/s semua or da naik pangkat ke grandma, auntie & uncle..

nadia a.k.a yaya said...

alah alah.
dh serupe muke dr. normaliza dh.
comelsss sgt!