Friday, August 27, 2010

UL

UL ialah shortform untuk University of Limerick, university mama. huah, kaya mak aku weh, ada university sendiri. anak cucu suma boleh masuk free! aminnn..

kitorang berdua-duaan pegi ke UL, jalan-jalan, slumber amek gambar macam pelancong. memang pelancong kan. ahaks!








lebih kurang sama aje macam university kat malaysia, cuma lebih tenang. mungkin sebab student masih summer holiday.

tiba-tiba teringat duty MMS (minggu mesra siswa) - minggu orientasi (disaster) kat UiTM.

2 comments:

nottingham said...

gambar di student centre dan office my co-researcher. kat tangga tu sebab tak larat nak berdiri sebab co-researcher sedang meeting dengan student master. aku tunggu dengan sabar walaupun kena duduk di tangga.

Mak Su said...

santai jer tengok dalam gambar tu, student blm ramai ek