Monday, February 27, 2012

email

saya email mother saya setiap hari.

walaupon baru 2 hari beliau pergi korea.

yup, mother saya ke korea.

kerja.


so saya nak mengaji pandai-pandai supaya boleh bekerja di over-the-sea.

sudah 2 malam saya tidur di rumah yang mother saya tiada di biliknya.

saya sorok-sorok simpan baju mother saya yang tak basuh lagi.

supaya saya boleh bau mother saya hari-hari.


yes, saya anak manja.

memang mengaku.

6 comments:

haslina said...

mmg tahniah utk mother.

utk anak mother itu, yup akak anak manja juga dulu.
selagi belum kawin ni alia. banyakkan berbakti pda emak dan ayah.

p/s
tp bila kawin, manja pula dgn hubby.
over....

Syaliza Abdul Rahman said...

oh ... ke korea ... sorang je? for how long? bestnya! kesian aliaa ... i know how u feel. parents kak sya pi umrah ... rindu diaorg. take care ok.

♥ Izzah Marzuki said...

rajinnye mama gi oversea kan? fuhhhh bestnye walopuun kerje dpt gak berjalan tengok tempat org kan.. hihi anak mama yeee.. :D

aliaaroslan said...

@haslina so kesimpulannya, marilah kita kekal manja sampai bila2. hehehe..

aliaaroslan said...

@Syaliza Abdul Rahman mama ke korea setahun. kerja sana, UPM hantar. takpe, tak lama lagi aliaa nak holiday pegi sana. feeling romantik sorang2. hahaha

aliaaroslan said...

@♥ Izzah Marzuki anak mama tapi sekali sekala kene jadi tough. hehe.. mama ke korea kerje setahun. jom kak izz, kita pegi holiday sana..