Wednesday, November 17, 2010

shoot

sementara tunggu DrNotts buat shooting, aku dengan Botak duduk-duduk tepi market square sambil tengok orang lalu lalang. keluarkan mobile phone dan suruh botak snap gambar. kerahan tenaga tak berbayar. 







control macho sambil menahan sejuk autumn in my heart. oh ye, aku tak pernah pon tengok citer tu by the way.

kedai semua penuh dengan orang! especially argos. pasal diorang dah start shopping for christmas present.

ini christmas present saya :)
kekonon lepas tu nak pegi sambung shooting kat sekolah aku, tapi masing-masing dah kelaparan. maka kami pulang ke rumah dan buat jacket potato! huahuahua..

4 comments:

Zura said...

cik alia da kurus wooo.. mantop!

aliaaroslan said...

zura - thanx! mana blog link awak? tak de pon..

Zura said...

ada2 .. :)

http://nmzmz.blogspot.com

ala ex-student :) 2009 pnya

aliaaroslan said...

zura - ok2. thanx..