Tuesday, November 23, 2010

cemerlang punya sekolah

Botak punya sekolah ialah Technology-Based punya education system. yang buat exercise n homework pakai laptop tu. mungkin paperless / save the environment punya konsep. haritu pegi sekolah dia, first semester punya progress report nak dibentangkan. tapi sebab dia sekolah seminggu setengah aje untuk first semester tu, maka ayat standard dari cikgu dia ialah "He is an excellent student. always helps others. well done Alim. bla bla bla". sini kan konsepnya meraikan progress, bukannya konsep ko-kene-dapat-A-dalam-semua-subjek. yang paling suka dengar ialah "he settled in very quickly and doesn't give any problem to me". bagus!

homeroom
yang dia tunjuk tu dia lukis

hasil kerja sepanjang 1st semester

homeroom teacher

gila besar sekolah

hallway

kat hallway ada lcd tv

cooking room for cooking class


boleh masuk "dancing with the stars" nanti

canteen


salah satu assembly hall



ini kalo ko tak mengaji betul-betul ni aku tatau la!

12 comments:

h4ni3 said...

uiii
lawo gilerr skolah!

Momoe said...

alim bmonolog: watpe nk blk malaysia ye?

T.T jeles woo

aliaaroslan said...

drhanie - memang lawa! sungguh hi-tech

aliaaroslan said...

momoe - memang dia tanak balik!

lalink7 said...

Oh tidak..
bertuahnya si alim niee....
gud job alim..hehe

DrSinga said...

Botak sukarela bergambor ke...kena paksarela ni..??? masammmmm je muka

ada yang macam bertanduk lak Botak tu..(ganbar yang kat hallway tu.. :) )

orang said...

eerrr...ni sekolah ke uni/col?
tetiba rase mcm nak masuk sekolah balik...

chanellove said...

gemilang sangat! bluecoat yang technology college tu pun kalah! huahuahua

aliaaroslan said...

lalink - itula. kalo tak mengaji betul2 ni tatau la. sekeh aje kepala.

aliaaroslan said...

DrSinga - aah, la. baru perasa macam bertanduk. tak sure knapa. efek lampu or camera tak best. di ni paksa-rela bergambar. memula dia tanak. lepas tu, dia pulak sibuk suruh ambil gambar dia depan dance studio, etc.

aliaaroslan said...

orang - kalo maahad camni, konfem kita stay sampai form 6 kan. haha

aliaaroslan said...

chanellove - uish, ko tak tengok bluecoat ada bangunan baru ok!