Friday, November 12, 2010

rajin over tau!

minggu depan puasa lah! asyik masak - makan - masak - makan aje. 

kak mimah, dah testing belum yorkshire pudding?

before dikacau

terlupa letak pewarna hijau untuk kulit dia


ok, aku insaf kejap aje. jap lagi nak pegi cari resipi lain pulak.

ha, kerja bila nak buat ni aliaa oi!

6 comments:

Cik Lurpak said...

hahahahah... paling tak tahan tgk nengok nasik kacau, hahahahaha. Akak dah beli dah yokshire pudding dkt Lidl, 59p ajo, murah kannn.. belum buat lagi, nanti nak buat next week.. heheheh

h4ni3 said...

wahhh... nak cari jap ada tak encik-encik sepupu yg single mingle... harus aku jodohkan dgn si aliaa ni.. boleh la makan sedap2... kekkeeke

aliaaroslan said...

kak mimah - wah, murah. kitorang beli cap asda aje. hihi. dah buat nanti tepek eh..

aliaaroslan said...

DrHani - sangat diwelcomekan. single n available ni. hihi

Melati Anne said...

ketayap tu my fav! suka yang inti kacang *nyum2 ;)

aliaaroslan said...

melati anne - yang dibuat ni inti kelapa. cuba2. boleh lepaskan mengidam.