Tuesday, November 2, 2010

Manor Animal Farm, Loughborough, UK - 30th Oct 2010 (Saturday)

Entry yang sangattttt banyak gambar.

Last Saturday kitorang ke animal farm. perancangan last minute. pagi tu bangun dengan bermalas-malasan. lepas breakfast terus decide nak pergi. salin alamat kat internet, siap-siap dah terus pergi.

tak jauh sangat, dalam 30 minit aje perjalanan, 14 miles dari rumah.

bayaran : dewasa (GBP6.50) dan kanak-kanak (GBP5.50). sengih ialah kategori kanak-kanak, kitorang cakap dia sekolah lagi. huahuahua.

entrance

upon arriving

gatal

double-chin

pay the entrance fee to the uncle with light brown jacket


donkeys and their names

kambing gurun?

Llama - kuzco

tarian kartun kuzco

kambing biasa, tapi sangattt besar dan tinggiiiii

mane sampai kalo nak tangkap ayam serama tu!

chicken coop

macam kandang kuda cerita smallville tak?


takyah explain la ape dia kan

ahli majlis

jom pegi holland lagi!


tak lepas nak naik donkey betul, donkey tayar pon ok jugak

foosball



cahaya matahari terik, susah nak buka mata. tapi angin totappp sejuk..

syok sendiri





photographer tegar


sepohon kayu daunnya hampir takde!


feeling nak masuk hugworts













mari tutup entry ini dengan gambar feeling ala-ala model..


balik tu, mama kasi upah dengan sambal udang besar, ikan calamari goreng dengan olive oil, salad, cherry tomatoe dan nasi (saya diet, maka makan 2 sudu nasi sahaja) - sedapppp!!!

4 comments:

en_me said...

ammvoiii sonoknyer jalan2 kanns.. ehehe

aliaaroslan said...

en_me - of course seronok.. jom jalan uk pulak..

Ribbon Clown said...

cantik nye gambar.. sgt terang dan jelas skali.. ;) seronok jenjalan kan

aliaaroslan said...

Ribbon Clown - seronok. sampai macam nak beku pipi menahan sejuk. hihi