Saturday, November 20, 2010

oh, tidak!



sangatttt sedap ok! tapi tokleh makan selalu ye kawan-kawan! kalo style badan yang high metabolism, takpe. kalo style aku ni, yang susah nak turun berat badan, haruslah menahan diri ye.

8 comments:

HLiza said...

Akak kalau stress bedal aje semua tu..kira apa kalau fattening..tapi lepas tu nyesal..huhu. Masalahnya selalulah stress..hehe

Momoe said...

o.o waa ni 1 set eh?siap ade bekas ag. haish tqa penah rse crunchie je (bajet dialog kesian bleh aliaa blikn)

aliaaroslan said...

kak HLiza - saya pon sama, lepas makan baru menyesal. huhu

aliaaroslan said...

momoe - dia ni set limited edition, untuk christmas punya. nanti kalo ada, insyaAllah aku belikan utk ko k..

Ribbon Clown said...

ahh..godaan..seram.. ehehe susah aa diet tak makan nasik nih..rendu nasik.. alia..sila bg kata2 sokongan ;p

DrSinga said...

saya suka Twix!!
tapi Twis kat sini tak sedap...rasa lemau!!

aliaaroslan said...

kak ribbon clown - usaha tangga kejayaan (macam selalu dengar aje kan). hihi. high discipline, untuk menuju target :)

aliaaroslan said...

DrSinga - agaknya sebab dia journey lama gila dalam ship / kapalterbang sementara nak sampai malaysia.