Thursday, November 4, 2010

Lomu -> Manje

 DrNotts kata, Lomu tu nama kereta mamat. so kita kne tukar nama mamat dalam blog ni. dalam banyak-banyak nama, aku rasa MANJE paling sesuai.

Manje yang tengah tu

badan ketul-ketul, main rugby untuk bangi hunters. betis keras gila, mengalahkan aku yang kaki panjat gunung ni.


aku suka yang gambar atas ni pasal Manje sorang, lawan 5 orang! macam gagah kan. memang gagah pon. masa aku kemas2 barang dari office ikram dulu dia yang tolong angkat. masa pindah-pindah pon dia tolong. hantar dobi, dia tolong jugak. sila bayangkan baju dobi kami sekeluarga yang ramai ahlinya ini. dah bayangkan juga jumlah baju yang dipakai di malaysia. sebab di england ini tak banyak kali tukar baju pon. pasal tak berbau. 

boot rugby harus bergaya

tapiiiiiiiii, dalam ramai-ramai adik beradik kitorang ni, dialah yang paling manja sekali serius you all!!!!!!!

masa birthday Manje tahun ni, celebrate makan sushi king

kalo jalan-jalan mesti nak pegang tangan DrNotts, yang dibahasakan IBU oleh dia dan Sengih. menyampah tak? even Botak pon tak manja camni tau tak!!


gambar atas ni masa pegi birthday party kawan DrNotts. kekonon Manje keletihan. nak rest kejap. padahal keletihan pasal makan. cheh!

ada bantahan tak pasal tukar nama ni?


mari kita clearkan minda semua orang.. DrNotts dipanggil:
  1. MAMA - aku, Kassim, Sabariah, Latifah
  2. IBU - Manje, Sengih
  3. Mum - Botak
sekian.

3 comments:

lalink7 said...

amboi..semua ada nickname..
apsal cik alia tue 'aku' je...
xaciiiiiiiiiii ok...hahahaha..

DrSinga said...

lomu??

as in Jonah Lomu...
betis pun macam Jonah Lomu..

aliaaroslan said...

lalink - saya punya nickname rahsia. kata artis kan. ahaha

DrSinga - yup, jonah lomu. cita-cita dia nak main rugby untuk allblacks.