Sunday, December 5, 2010

sekali lagi - jakun

sidai lagi baju time2 snow ni, amek ko jadi stalactite n stalagmite!!! kak mimah, ada tak?


9.30pm malam semalam, DrNotts suruh widad tengok kat luar, snow turun ke tak. skali koooo, snow turun okeh! terus pakai jeket ape yang ada dan dengan pantas guling2 kat backyard sambil dijoin oleh sengih dan botak. baik DrSinga, saya akan kurangkan membuli botak. eh, insaf kejap je. haha..



peserta pertama yang paling jakun

peace!

kak izz, jangan mara ye.. hihi


drhanie, inilah percubaan membuat snow yang tak berjaya.


apasal aku lagi over dari sengih dan botak?

baju beku



harini aku jeles sebab tak dapat join diorang main snow kat forest field. berguling sakan ye! sengaja guling pon ada!!!!!

10 comments:

HLiza said...

Memang yg kakak tu terlebih over dari yg kecik2..

Cik Lurpak said...

Kami tak sidai baju kat luar la.. heheheh.. sidai semalam dalam toilet, sebab toilet kami besar gile macam master bedroom then the next morning, humban dalam dryer sekejapan.. heheheh.. so tidak ada kejadian stalactite n stalagmite.. heheheh

anastasheeka said...

best. have fun :)

h4ni3 said...

alalalalaaa
memang tak bekerjasama la snow itu
lenkali bubuh tulang kasi stand up sket

aliaaroslan said...

kak HLiza - itu contoh tauladan. hehe

aliaaroslan said...

kak mimah - malangnya toilet kami sebesar bilik single sahaja. tak sangka pulak jadi gitu walaupon tempat sidai tu bawah bumbung.

aliaaroslan said...

anastasheeka - thanx :)

aliaaroslan said...

drhanie - nanti kne carik dulu kayu kayan yang seswai..

Momoe said...

snow! snow!

*stat brangan*

aliaaroslan said...

momoe - snow dah cair. so skrang konsepnya "skate.. skate.." dan tetiba - gebeduk, jatuh macam nangka.