Sunday, December 19, 2010

ketupusan

yep, memang sengaja eja ketupusan. ejaan yang sepatutnya ialah keputusan. tapi sebab teringat masa...

ada sekali tu  pergi camping. dengan geng pbsm jugak. salah sorang senior (tak ingat siapa, abg fariz or abg hellis or orang lain) bawak board game, monopoly. kitorang, geng alumni yangdinamakan geng luar parameter (dinamakan geng luar parameter sebab kalau peserta camping, kemah dalam kawasan tali parameter - belang merah putih tulis caution) pon mainlah dengan penuh semangat. sahttp://www.blogger.com/post-create.g?blogID=9034361235221858098lah sorang pemain tu landing dekat kotak "keputusan" tapi ada pulak yang tersasul sebut "ketupusan". lepas dah bantai gelak sakan kutuk orang yang tersasul tu, semorang start sebut keputusan dengan ketupusan.

ok, berbalik kepada tajuk, pagi tadi terima ketupusan melalui encik royal mail. first class mail ok. alhamdulillah ketupusan memihak kepada aku. syukur kepada Allah dipermudahkan urusan aku. trimas DrNotts!

harapnya semua urusan lepas ni dipermudahkan juga dan permintaanku diperkenankan olehNya. aminnn

p/s: kat luar ni cuaca ialah saaaangaatttt sejuk, -3darjah. tapi terasa panas dari dalam badan lah. mintak dijauhkan sakit. nak ikut nasihat karl, minum air banyak-banyak..

p/p/s: tempat lain dah snow lebat. notts dapat snow flakes ala-ala manja gitu.

2 comments:

Cik Lurpak said...

apakah ketupusannya dik? heheheh

aliaaroslan said...

kak mimah - nak tau ketupusan, kne main monopoly! ehehe..