Thursday, December 23, 2010

favourite


ni la gadjet favourite DrNotts sekarang. bak kata beliau, "terasa terel giller masak bila pakai bende-bende ni".

10 comments:

@ju said...

akak tak reti nak pakai gajet tu suma....selalu masak stail melayu tulin....nak belajar gaklah guna suma tu...

bujal X said...

he..daun kesum,cekur,daun kari bunga kantan ada jual?

he..

DrSinga said...

syabas DrNotts!!

h4ni3 said...

drnotts balik malaysia boleh bukak restoran lah!
hehe

haslina said...

wah wah...sodap ni...

bila semua da depan mata baru semangat hendak tunjuk skill masak...kan

;)

aliaaroslan said...

@ju - kalau mix n match skill n gadjet, confirm meletup lauk pauk makanan akak lepas ni.

aliaaroslan said...

bujal X - ada, itu kalau feeling-feeling nak makan bersimpuh baru pakai.

aliaaroslan said...

DrSinga - tahniah juga kepada diri saya kerna menjadi perasa yang bertauliah. eh?

aliaaroslan said...

DrHanie - DrNotts kata balik malaysia langsung tanak masak. nak order aje. so drhanie kne standby oncall kalau bakal disuruh masak ayam rosemary nanti ye..

aliaaroslan said...

kak has - memang sedap. tiap kali masak, lain2 rasa. best gila!