Friday, December 10, 2010

rumah ke-3


ni rumah yang kitorang duduk masa nenek datang. nampak kerdil, namun 3 tingkat ok.

12 comments:

Mak Su said...

rumah kat sana nampak kecik dari luaran, tp bila dah masuk spacious gaks agaknyer, entahler, maksu byk sgt tgk crita house design kat astro ;)

bujal X said...

best tak?

h4ni3 said...

fuiyoooo
sape kemas??

aliaaroslan said...

maksu - memang. for some reason cara diorang build houses kat sini macam sangat bagus, mempergunakan seluruh ruang yang ada. kalau cerita kat diorang, standard rumah teres kat malaysia saiz 20x70 kaki, diorang kaata besar gila..

aliaaroslan said...

encik bujalX - yang best gila. sekolah adik2 saya 10 tapak dari rumah. kenangan best..

aliaaroslan said...

drhanie - saya lah.. i mean sayalah tolong mama saya kemas. hehe.. last duk rumah ni tahun 2001.. antara rumah sewa yang best kat notts ni..

atty's said...

nampak je kecikkan.tp mesti besar

HLiza said...

Bestnye..nenek pun mesti teruja gila tengok rumah ni..

Zura said...

fuh!
best giler wlpn tgk gmbr je..

aliaaroslan said...

kakty - diorang ni pandai design dan gunakan seluruh ruang yang ada..

aliaaroslan said...

kak liza - memang. arwah nenek duk ngan kitorang 3 bulan, tahun 2001 dulu..

aliaaroslan said...

zura - nanti saya nak cuba buat rumah konsep camni kat malaysia :)