Wednesday, July 29, 2009

sup yang slrrppppp

semalam, tak jadi nak berbuka puasa kat kedai makan sebelah shell cadangan arfahadnan. alasannya, maleh nak drive jauh... pulaknya kebetulah baru teringat tak testing lagi ani sup utara franchise bandar baru bangi.. so ajak semai, sebab die pon nak berbuka puasa jugak n zahir, eman n is sebab nak belanja diorang.. semalam kan diorang tolong aku angkat barang2..

memang sedap mengancam, sejibik mcm yang kat PAS shah alam punya.. yelah, tokei sama kan.. dulu ms kat uitm, selang 3-4 hari, mesti pegi ani sup utara tu.. sodap gillerrrr..

semalam lepas makan2, bungkus sekali mihun sup n sup gearbox tuk mama.. habis yu all..

then pergi pasar malam, beli ikan n ayam.. weekend ni ingat nak merajinkan diri masak.. lauk ape? tatau lagi.. ada sape2 nak datang rumah ke jadi food tester? roger aku dulu lah yek.. takut habis pulak.. haha

3 comments:

Zumairi said...

cam biasa mkn jer sup tu...kalau tak salah lah

drnormaliza said...

awak belikan sup tapi lupa nak ambik straw. macamana nak makan gear box tu

julie^beth said...

zumairi - dulu first kedai die kat shah alam, kat plaza alam sentra. lepas tu die ada bukak banyak cawangan, kat bandar tun razak, kajang, bangi, etc.. cawangan kat london pon ada..

drnormaliza - lupa lah ma.. nanti lenkali me amekkan ek..