Monday, July 20, 2009

chilling sunday

kitorang dah janji2 nak tengok harry potter : the half blood prince ms hari ahad (semalam).. so jumaat sebelum tu mugiwara dah pergi beratur kat midvalley beli teket.. aku sajes, dah alang2 nak beratur, moh le kite tengok transformers 2 skali.. aku dah tengok dah.. tapi nak tengok lagi (tamak n gila).. nico n mugi tak tengok lagi.. so ok lah kan kitorang buat tayangan amal 2 movies back to back.. pastu kitorang ajak sekali mak abah (midah n muin) join tapi diorang join tengok harry potter aje..

so kitorang janji nak jumpa pkul 10am.. sebab kalau lambat nanti susah nak dapat parking kat midvalley tu.. yelah, hot spot kan.. haha.. sampai2 aje, terus ke foodcourt breakfast..

dari kiri.. cepat jalan : mugi, nico, aku n mak (midah ler yu all)

yang ni dengan laki midah sekali, abah (muin ler)

dalam diam, dah nak dekat setahun mak abah ni kawen.. kitorang doakan korang bahagia kekal sampai bila2 ok..

lepas tengok HP, zuhur n kitorang pegi lunch kat subway.. pastu kitorang masuk balik wayang, tengok transformers 2 plak.. kuar dari transformer aku haruslah senyum sampai telinga kan kan kannn.. kalu tak caya, tanya mugi n nico.. haha.. asar then lepak kat ZEN

mugi tatau nak order ape

nico besalah.. dah beli buku, nak order minum pon lupa

zen zen zen.. malangnya apple crumble die dah habis.. huhu

eleh, berangan nak bergaya ala2 pelakon korea

masih tekun lagi.. sebab minuman kitoran tak sampai lg

aku pura2 membaca magezine free dari mph

gaya membaca "tak boleh blah - kontrol macho"

gaya tanak pegi kerje esok

gaya tanak pegi kelas esok

finally sampai jugak
mugi's

mine's.. tapi strawberry trifle tu kongsi bertiga ye

nico's

pastu kitorang maghrib n sambung borak2 kosong mahupun penuh kat delifrance.. alamaks.. gambar lupa nak amek time tu.. pastu masing2 gerak balik pkul 10pm++.. aku pegi midvalley dgn nico punya sexy foxy.. aku punya john connor panggil kat rumah die..

p/s: sexy foxy - kreta nico
p/p/s: john connor - kreta aku (mengada2 kan.... aku pedulik hape)
p/p/p/s: alamak mugi.. ko punya kenderaan aku terlupa nick name die.. huhu .. sorry yar..

7 comments:

mugiwara said...

hohoi~

seb bek aku tak amek cuti we~

Zumairi said...

satu hari tgk 2 movie sekaligus...mmg kaki wayang he he

arfahadnan said...

pergh...
kaki wayang..
apsal kau tak marathon sampai malam jer..

barulah chill habis2an..
:P

julie^beth said...

mugi - tula.. aku pon sama jugak.. bnyk kerje weih

zumairi - tu first time tengok 2 movies back to back dgn diorang.. sebelum ni dgn mama aje

arfahadnan - tapi isnin kerje.. kalau cuti, agaknya dah layan sampai malam kot

lalink7 said...

cik aliaa..strawberi trifle is like sedap2 giler yummyyyyyyyyyyyyy...
nak2..

nico izzat said...

banyak ko punya tayangan amal..tayangan menambahkan duit tauke wayang untuk modal along ada la...hi hi, walaupun aku demam pada hari isnin, aku tetap enjoy...

p/s: aku masih melihat optimus prime memegang tongkat sakti...

chanellove said...

KOT YE PON NAK BERGAYA PURA2 BACE MAG TAK YAH LA BACE TERBALIK MAKCIK