Tuesday, July 21, 2009

nur kasih - remy ishak, tiq zaqyah, fizz fairuz

gila citer nie..

aku start tengok citer ni 2-3 minggu yang lepas..

pastu pulak baru kelmarin teringat yang boleh tengok episod sebelum2nyer kat www.tv3.com.my

terus dengan pantas melayan

sampai skrang ye.. kat ofis pon aku menjiwangkan diri melayan citer tu..

memang best gillerrrrr....

korang tengok ler...

memang aku rekomen habis..

syabas merre bettee kepada kabir bhatia.. walaupon tak reti cakap melayu, die boleh mendalami beberapa budaya tradisi orang melayu dengan baik..

pulaknyer pelakon.. perghhhhh.. TIZ ZAQYAH RAZAK memang best asbestos gila!!!!! terus aku berangan nak jadi cam die kan.. alamak.. tapi ilmu agama tak cukup di dada lagi lah.. huhu..

ok.. nak sambung layan lagi lah.. tengok ulang2 pon takpe..

7 comments:

mugiwara said...

insaf citer ni...

julie^beth said...

mugi - memang.. tapi layan gila..

arfahadnan said...

aku pun suka citer nih...
tapi tak tgk dari first lah..
sbb adik aku start layan..
aku pun layan gak..
lalu tersuka..

..^_^..

atty's said...

pernah tgk sekali je baru ..

Zumairi said...

tgk mesti nangis2 kan ;-)

maz said...

i luv this series too :) setiap jumaat kul 9pm berumahtangga depan tv..

best!

lalink7 said...

cik Aliaa..
saye pun tgk dr 1st story jgk..
bestt jgk..
layannnn..