Friday, July 3, 2009

blue vs red???

pic : dari kiri - en fairus (kaki pancing), en azry (bapak garang), en amin (jiwang 1), pokya (ketua kontijen), izu (relex aje die), pok nik (biro makanan yg berjaya) n aku (menteri hal ehwal wanita n masyarakat) hahahahahaa...
not in the pic : Dr. Helmi (team manager), Dr. Ahmad Rodzi (assistant team manager), apis (jiwang 2) n huda (teaching assistant yang berjaya!!)

masa sekolah sungai ramal dalam (sek. rendah), aku dalam rumah merah

masa sekolah kat maahad (sek. menengah), aku rumah biru (zuhal)

masa kat nottingham sixth form, aku rumah merah (thorp)

masuk uitm, aku join pbsm yang berkonsep merah tapi warna tema uitm adalah biru n ungu (biru + merah)

masuk upm, logo upm warna maroon (kategori merah jugak kan?)

kat kliuc tetibe logo warna hijau n kuning

tak kene langsung!

4 comments:

DaliaLiyana said...

dalia suka purple.....winks..!

julie^beth said...

dalia - sy takde suka warna yg specific... blasah aje yg mane ok.. hehe

Zumairi said...

ok la tu...kombinasi warna yg bagus...senang nampak ;-)

chanellove said...

itu bermakne, jodoh ko and kliuc tak panjang tu. caneee?