Saturday, July 11, 2009

new template

lepas dah tanya kat kak izz, aku pon testing2 lah gatal2 tangan kaki jiwa sepak raga kuku rambut untuk tukar template.. dah edit mengedit, jadi le cenggini..

amacam template aku? ok tak? komen? cadangan? bangkangan? hingusan? batukan? amukan puakaan?

10 comments:

mugiwara said...

dasat weh!
dh advance...
aku je pemaleh nk wat grand2 ni...

hijau ni cantek~
aku syak, kau nk pilih pink aritu~

lalink7 said...

hehe..
shantek2..nice..
tapi kalau purple lg shantek kot bg saye la....
hehe =D

S. Suhana Ros said...

wow, simple but nice...memang comel...

Norhuda Ahmad said...

cantik, cerah mata memandang... amek kat mana? u kan tutor i...

Zumairi said...

ok la tuh....simple...saya suka yg simple

fhad said...

cik aliaa.. camne nak tukar? saye takot if tukar pastu sume ilang.. hahah.. dulu da try.. ilang sume follower..

julie^beth said...

mugiwara - tokleh pink, hilang macho aku (mcm sengal aje)

lalink7 - purple tak jumpa.. nanti nak cari lagi.. tapi buat ms nie, hijau ni mcm cool aje.. bukan ice cream mat kool ye..

sue - sy memang comel mcm blog sy.. (sila muntah)

puan huda - boleh amek dari banyak source, salah satunya di sini : http://www.ipietoon.com/

zumairi - sy pon.. thanx

fhad - copy paste html detail die pada html template yg baru.. kalau hilang jugak, add aje yang baru.. tp bnyk kerje sket.. boleh try n error aje.. sy pon testing2 banyak2 kali.. hehe

Izzah Marzuki said...

fullamakkkk..

kalah tokeyyy nih!
cun ahhh!!
girlish abesss.. hihi
cun cun!! congratsss!!
ni maknenye kena singgah selalu ni.. kikiki..

arfahadnan said...

nice n sweet...

..^_^..

julie^beth said...

arfah - thanx!