Monday, July 13, 2009

kain kain

kain kain kain kain.. aku rasa dah sampai musim orang beli kain untuk hantar tempah buat baju raya..

tapi, kalo konsep mak aku, beli kain setahun sekali, iaitu bila nak beli kain untuk buat baju raya, beli sekali untuk stahun punya stok.. aku punya kain yg beli tahun lepas pon, baru aritu siap dibuat n blum sempat pakai lagi.. itu kalo aku anta buat baju ikut peringkat..

so aritu kitorang pegi tewah kat mines.. beli kain.. uncle kelantan ni memang helpful btul..

mcm biasa widad memang mengada kan

pehal ko main sorok2 plak? ko main dgn sape?

uncle tu siap kasi kerusi lagi srh mama duduk ok.. so lagi banyak lah kain dierembat

hasilnya, aku dapat berapa pasang tah.. tak ingat.. huk huk.. nanti nak tempah kat tracy.. skrang memang tempat kat tracy aje.. ok die jahit.. memang best..

sape yang tak tempah baju tu, tempah awal2.. tak silap aku, taylor suma dah stop amek tempahan start hjg bulan nie.. copat2!!!

6 comments:

lalink7 said...

uncle tue memang helpful..nak lakukan kain die...heeeeeeeeeeeee..
sopping aje cik ALiaa ek..
heehehehe

Zumairi said...

kat maner shopping ni Cik Aliaa..cam biasa nampak jer

julie^beth said...

lalink - sy kalo shopping dgn mama, camni ler gayanya..

zumairi - kat mines..

suhaila-ab said...

aku beli kain kat Tangkak...dah gi tempah jahit dah...aku thn ni terawal sikit pasal...dah 3 thn berturut2 aku terlewat antar org tak nak ambik dah...heheheh

julie^beth said...

suhaila - best jugak ek shopping kain kat tangkak.. tapi tuk aku agak jauh la.. huhu

meera said...

SEMPAT MAIN SOROK2 YER..HEEE..

salam kenal..