Tuesday, July 14, 2009

hancussss

hancur berkecai terburai terbarai measuring tape tuk survey.. sapa lah punya kerje nie!!!

9 comments:

mugiwara said...

astaghfirullah al'azim~

nico izzat said...

sape la yg kejam ni...

chanellove said...

makaihhh!! betul2 hancusss! memang masin mulut ko cakap kalau pegi survey camp mesti ade benda akan hancur punye! hahahahaha

arfahadnan said...

take time..
gulung pelan2 yer..

:p

fhad said...

haaaa.... ni mesti kje antu ofis.. hahahah

Zumairi said...

kemungkinan besar kawan sendiri he he..sabojelah

atty's said...

sapa yg ganas sgt tuh..

julie^beth said...

mugi - aku dah menyentap sambil mencarut n beristigfar panjang.. huhu

nico - kanak2 tua ni memang jakun ok tengok measuring tape.. abeh die buat jadi tempat main zero point.

chanellove - memang! nangis nak kne beli lagi..

arfah - dah takde harapan dah.. hhuhuhu

fhad - kalo hantu ofis die gulung cantik2..

zumairi - ni namanya budak2 survey yang gigih ok!

kakty - mengganas, nangis kakty .. huhu

VirginBitter said...

pergh abis tape utk survey...alat ni mmg mcm familiar la..hehe..kalu bukan bdk2 surveyor...bdk2 civil