Thursday, July 2, 2009

pehal?

pehal lah yang aku gatai nak tukar template nie? mengada kan? tengok, dah jadi gonjeng dah aku punye background. dengan kaler tak matching langsung.. keji btul!!! tuiii

pagi2 dengan niat yang sungguh murni di hati ini, ingin mendobi (cuci tangan aje sebenarnya) baju ku yang menimbun2 itu.. tetapi tiba2 hujan turun macam zaaassssss.. terus aku bersiap2 aje n dengan pantas ke ofis.. nak punch card siap slumber parking kat lobby lagi.. yelah, mak mane boleh kne hujan yu all!! penat mak gosok tudung pagi2 lagi (nasib baju takyah gosok).. tapi hujan lebat giller.. kne jugak tempias. tapi masih memaintainkan keayuan di pagi hari ok (ye, sila muntah)..

pastu pulak pkkul 9 tepat aku sampai kelas dengan penuh "bersemangat waja terus berusaha, yakin boleh, rakan muda!!!" pulaknyer student sorang pon takde.. pehal?? mungkinkah mereka tersekat di dalam lalulintas kah? tapi, diorang suma kan pakai kreta.. pehal pulak masalah.. lainlah kalau merempit penuh bergaya dikala hujan renyai2 sepoi2 ayam nie.. ish.. nak kne nie..

pastu pkul 1o baru semua ada.. so kasi ayat2 ugutan sket, terus berjanji tanak datang lambat lagi.. ugutan nyer ialah "kalau awak lambat, kelas kita bleh start lambat n tempoh kelas akan jadi pendek.. bila kelas pendek, sy tokleh nak ngajar banyak bende.. kalau sy tak ngajar banyak bende, kite kne buat extra class.. silap2, sampai raya nanti syllabus tak habis.. awak tokleh nak braya sakan nanti, padan muka".. ok tak ayat ugutan aku? haha

tapi budak2 ni tak makan saman kot.. nanti ade aje alasan yang paling high-end dalam dunia diorang kasi kat aku.. loteh den!!

so, pehal yang aku mengarut nie?

4 comments:

lalink7 said...

cik Alia....
OMG!!~ whut heppen to ur page neh??
weird loe...
memang ada kegonjengan skiet la..
cepat touch up!!~
hehehe =D

DaliaLiyana said...

brutal la cikgu ni...caya la cikgu..teringat time belaja dulu..selalu tuang clas...ahaks....
sempoi..suka bca entry u!!

mugiwara said...

ko penah buat cmtu tak?

hahaa~

julie^beth said...

husna- tak reti dah nak edit2 nie.. lupa dah.. kne study balik sat

dalia - thanx.. keep on reading.. hehe

mugi - aku memang selalu datang kelas lambat.. tapi aku sorang je la.. lelain memang baik n bersopan datang kelas awl gila.. so kalo ada sorang je datang lambat, tak efek pon.. huhu..