Friday, February 18, 2011

keluar

DrNotts dah 2 minggu kene flu. tak baik-baik lagi. tapi, aku ajak jugak beliau keluar. jalan-jalan sampai sakit kaki. lepas tu take-5 kat coffee shop. rupanya ni italian coffee shop.

caffee lattee kongsi berdua2an

cream puff - arghhhh.. manis gila

egg tart - tapi laaaaagi sedap macau egg tart from baker's cottage

aku rasa orang-orang tu haritu dapat duit pencen diorang so kami aje yang muda belia. eh?

panas terik matahari tapi toootapppp sejuk

arnold town

kedai ni macam ala2 wilkinson saja. tapi tak murah pon.

apasal masih pakai winter jacket? sebab..


tempat lain dah sejahtera cuaca semua 10degree ke atas. sini jugak yang sejuk mengada-ngada.

11 comments:

DeLancrettLurpak said...

huih, berani korang makan cream puff itu, akak takkan beli, sebab tau kat sini punya benda cenggitu, manis gila tahap kejung gigi, hehehehe..

cafe nero tu pun italian juge, akak tak suke sgt, rasa dia mcm pelik tapi not bad la, tapi sebab cafe nero tu murah,belasah aje la, hehehehe

aliaaroslan said...

kak mimah - memang tak berani tapi gedik-gedik jugak tau nak cream puff tersebut. haha..

cafe nero saya suka jugak. tapi starbucks lagi ok sebab coffee dia tak kaw sangat. kalau tak jumpa carik starbucks or caffee nero, saya blasah saja kedai mane pon. hihi..

costa pon not bad.

Umie said...

sedapnye sejuk2 minum hot latte kan???

anastasheeka said...

wuahh cafe latte die kalah resepi rahsie. lazat!

HLiza said...

Maknanya kat Malaysia punya tart lagi sedap lah ya..

aliaaroslan said...

umie - memang sedap. tapi kene minum cepat-cepat kalo tak dia dah sejuk.

aliaaroslan said...

anastasheeka - sedap. tapi sedap lagi starbucks rasanya. resipi rahsia punya tak pernah try sebab asyik minum air grapetizer. nnti kne try ni.

aliaaroslan said...

kak liza - so far, itu lah kesimpulannya. tak try lagi tempat lain punya.

Anggerik Berduri said...

sdapnya roti yg ade creram tu..huarghhhhhhhh nk boleh?

aliaaroslan said...

anggerik - sedap memang sedap. tapi manis sampai kepala.. boleh, cari kat bakery.. hehe

Ribbon Clown said...

Aliaaa...cream puff tu nampak tempting..ptg n gak buat!!!! tunggu saja tayangannya di blog I pulak haha..;p