Sunday, February 13, 2011

bi dan bin

hyun bin. sila google cari gambar hyun bin. konfem tak tido malam kerna muka dia yang sungguh asian dan comel. tak sabat nak tengok filem baru dia, late autumn. ni nak kene tengok second round secret garden tapi tengah gigih nak tengok drama bi.

bi aka rain. google juga gambar rain yang sungguh meletops dalam citer ninja assassin itu. lepas tu pengsan dan bangun balik. tengok drama dia fugitive plan B. sangat comel ok.

lepas ni mari tengok east of eden. 56 episod ok!

puasa kejap drama melayu.

4 comments:

orang said...

hyun bin dlm secret garden kureng sket la...aku suke lg tgk die dlm my lovely sam soon....sgt2 manja...hehe...

p.s: gambar2 makanan/masakan ko takde lg ke? update gambar makanan la...hehe...

aliaaroslan said...

mun - dalam lovely samsoon dia versi manja di kala muda. yang secret garden ni manja style orang dewasa. hehe.. aku suka! macam sangat mature ok! hehe..

p/s: nanti aku update gambar k. semalam makan kari sardin saja. hehe

@ju said...

aalia,
akak pun minat rain...citer full house tu memang golek-golek lah tengok......
tengok kali yang ke 235 kali pun tak jemu...hihi..

aliaaroslan said...

@ju - tau takpe. memang best. tapi yang citer baru dia ni lagi best kak. sila lah tengok..