Wednesday, February 16, 2011

the addiction is back

sudoku.

lama dah tak main tapi tetiba semalam main balik.

on PSP, layan 5 game skali sebelum tidur.

pagi ni dah terbayang-bayang kotak dan nombor-nombor.

yes, the addiction is back.

satu masa dulu, terlalu addict sangat main sudoku, sampai main dalam kelas masa student tengah buat test. boleh?

10 comments:

Anggerik Berduri said...

soduko or sudoku?confuse..LOL

aliaaroslan said...

anggerik - sendiri type sendiri konfius. dah betulkan dah :)

DeLancrettLurpak said...

sebab tu akak tok se start main sudoku and puzzle2 lain, tak jadik keje, bahaya!!!

Peminat Katie Holmes said...

best.menjana minda.
aku dulu addict jugak.

h4ni3 said...

kalau dapat solve, memang rasa nak buat lagi n lagi
tapi bila stuck, terus fed up kan
hehe

aliaaroslan said...

kak mimah - so far saya addict dengna sudoku aje. lain-lain tak reti. main aje sampai bateri abes. hehe..

aliaaroslan said...

peminat katie holmes - memang menjana minda. tapi bila tak dapat settlekan, jadi stress

aliaaroslan said...

drhanie - sangat setuju. bila stuck, terus off psp.

HLiza said...

Akak pernah try main kejap..tapi tak terlawan anak akak Iqa yg siap ada buku2 tebal Sudoku..abis games dlm telefon akak pun jadi mangsa bila dia boring dlm perjalanan. Akak mmg tak main sgt games ni..very the boring kan?

aliaaroslan said...

kak liza - game ni best gila la kak. ni la antara beberapa game yang saya boleh main. hehe. tapi bila addict, tak jadi kerje kak.