Thursday, September 30, 2010

video

kalo anak orang putih, sua aje camera / video camera dan say "action!", diorang akan terus aje bercakap tanpa henti.

kalo anak orang malaysia (biasanya lah), sua aje camera / video camera dan say "action!", terus bisu, keras kejung satu badan.

kalau widad, tak sempat nak sua camera / video camera, dia terus aje bercakap sorang-sorang dan posing sorang-sorang.

kesian betul adik aku sorang ni. weh, arini ko pegi college tak widad?

2 comments:

chanellove said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA! kat blog ni takleh nak 'like' la :p

julie^beth said...

chanellove - widad tu memang camtu kan