Wednesday, September 22, 2010

tv

ada 5 public channel. apasal semuanya tunjuk rancangan yang almost the same. kalau BB1 tunjuk berita, terus BBC2 pon berita. kalau ITV tunjuk rancangan memasak, channel FIVE pon tunjuk rancangan memasak. tau la aku tak pandai masak. ampeh, perli ke hape.

apasal aku duk dengar bunyi muzik berdentum2 ni? jiran sebelah ke sebelah-sebelah lagi. takpe la kalo siang. kalao malam, aku call la pak polisis kasi sound. tapi pandai pulak malam-malam senyap. macam boleh baca fikiran aku pulak.

ni dah masuk hari ke-3 ialah panas. meaning nampak matahari keluar. terus terasa nak basuh dan sidai kain. tapi dah takde kain nak dibasuh. nak basuh karpet ke?

 ayam tu aku dah rendam untuk dimasak. marilah memasak. jap, nak masak ape ni? kne konsep kicap sebab dah beli kicap semalam. mwahahaha

4 comments:

Cik Lurpak said...

banyak lagi la public channel..korang pakai freeview kan? kami pun sama, ariel kasik tinggi.. ada Film4 weh! hehehehe

julie^beth said...

cik lurpak - alamak, kami pakai indoor channel aje kak.. nanti kne panjat bumbung la nampaknya

Cik Lurpak said...

kami pun sama, indoor ariel aje.. tapi kami letak kat tingkat atas.. so, mmg clear! outdoor ariel kami kena potong wayar nya oleh company virgin yg buhngukss!!

julie^beth said...

orait kak. nanti kne beli extention wire ariel ni. yang duk ada ni semeter aje.. thanx kak.