Thursday, September 30, 2010

makan

lasagna / orange cake / sambal ayam yang paling sedap dalam dunia tu aku dah testing masak. pasal takkan nak makan doner kebab kat Khyberpass aje? euwww. bukan sodap pon.

tiba-tiba nak masak nasi lemak pulak. balik nanti nak masak la.

pergh, terus aku jadi rajin masak la, try recipe baru la, cari recipe kat google la. ape kes? roti canai aje tak buat lagi. pasal ada roti pratha, which yang jauh lebih healthy lagi dari roti canai.

tiba-tiba aku terasa nak makan roti canai kat kedai nenek kat ikram. sambil tengok bkj. bkj? huahuahua.

2 comments:

Mak Su said...

kena uli tepung ler lepas ni, tapi bkj tu apa?

julie^beth said...

maksu - tapi malas lah pulak nak kne uli2 tepung utk buat roti canai. makan roti pita ajelah.. bkj tu, kereta kat ikram. hehe