Sunday, October 2, 2011

sending off kak linda

minggu ni aje dah dua kali saya ke KLIA. dua-dua kali hantar kawan sambung belajar dan dua-dua ke jepun. tapi kak linda ni kawan office saya. office dan department pertama saya di kliuc, department civil engineering. kak linda insyaAllah sambung PhD. dia pergi dulu untuk 6 bulan, nanti kemudian baru bawak anak-anak dan suami dia.

baju sekain sepapan


students pon hantar jugak.

busy sangat dengan bb masing-masing. macam la GF masing-masing nak lari kan. hahaha

marina memang petite n comel! dia dah pakai heels 4 inci ni.

good luck kak!

4 comments:

haslina said...

gud luck to linda too.

p/s x sempat jumpa dia pun.

h4ni3 said...

beso-besonyaaa saiz students tuh!!
haaha

aliaaroslan said...

@haslina aliaa pon sampai klia agak lewat. tapi nasib baik sempat jumpa :)

aliaaroslan said...

@h4ni3 sebab tu la ada yang cakap saya pon student jugak. hahaha. perasan kan.