Tuesday, October 11, 2011

jerebu kah?

saya rasa, harini dah beberapa kali saya kena ambil inhaler ventolin. we are talking about 7-8 times rasa-rasanya. start dari bangun tidur pagi tadi, sampailah recently, lepas balik dari swimming. haritu masa malaysia jerebu teruk pon (time sebelum or selepas raya kalau tak salah), taklah saya kene puff in banyak kali sangat. dalam 2-3 kali aje.

jerebu ke sekarang ye?

by the way, tadi saya pergi swimming, lepas setahun lebih tak swimming. we are talking about since sebelum pergi UK tahun lepas, until today.

seriously, sakit badan you all! muscle betis, peha, bicep, tricep (eh, betul ke ejaan ni?) segala macam cep cep cep tu la yang sakit sekarang. nasib lah jari tak sakit. kalau tak, camne nak menaip-naip ye tak.

alamak, kerja sekolah tak siap lagi ni...

2 comments:

haslina said...

take care alia.

aliaaroslan said...

@haslina thanx kak has. so far hari ni ok lagi even kne ambil jugak inhaler..