Friday, October 7, 2011

Happy Birthday Mother (panggilan baru setelah 26 tahun panggil Mama)



tak boleh beli kek sebijik. kene beli satu slice aje. itu pon konfem payah nak habiskan. last last saya jugak yang "tolong" habiskan. hahahaa.. janji chocolate indulgence kan. one of your favourite.

kami dinner berdua-duaan kat KMC (kedai mak cik) kat vista tersebut. nasib baik satay dan kuey tiaw kung fu dia sedap.

baru 50 years old, mother. so kiranya tahun depan kene kasi menantu lagi sorang kan? so nak suruh alim aka botak kahwin ke? apekah?

love you always.

ape lagi eh? kita ni orang technical, tak reti nak mengayat-ngayat ni.

6 comments:

h4ni3 said...

alia,
kenapa tak belikan macaroons? hehe
anyway, choc indulgence is my kids' fav too ;))

aliaaroslan said...

@h4ni3 nak kene cari kat little white cafe bangi kalau ada jual macaroons.

saya prefer choc banana :)

haslina said...

happy belated birthday to mother juga.
;))

p/s
mmg patut dah bagi menantu lagi dan lagi.

aliaaroslan said...

@haslina thanx kak has sayang!!! amin amin amin

orang said...

happy belated bday auntie!
may Allah bless u!

ps: oh tidak..mother ko cuma tua 2 tahun dari laki aku! x lama lagi die pun hampir separuh abad..

aliaaroslan said...

@orang cinta tak kenal usia! hehe. comel la korang.