Wednesday, October 12, 2011

pujian

pagi tadi, masa di UPM, terserempak dengan x-student saya. saya ada mengajar diorang Geomatic Engineering 2 tahun dulu kalau tak salah. komen diorang - "miss, miss nampak muda" sambil jerit dan panggil kawan-kawan diorang yang lain.

petang tadi, sebelum pergi cari nescafe tarik di cafe tengah di office, saya tegur ada sorang student civil engineering yang tengah study di studio architecture. dia sepatutnya tak boleh masuk studio tu tapi dia tak tau. tiba-tiba dia cakap "tapi semalam saya dah study kat sini kak. akak ada kan semalam nampak saya". saya jawab "ya saya nampak tapi saya tak tau yang awak bukan student architecture". sah student tu tak tau saya lecturer di situ. sebab saya nampak muda ke? hahaha.

8 comments:

ajujua said...

Ya, aliaa memang nampak muda...
Ada petua?

haslina said...

Sah mmg betul tu.
;))
cakap-cakap orang mmg umpama doa.

h4ni3 said...

ishh.. dah memang muda pun..
takkan nak nampak tua kot.. hehe

Zura said...

mcm nk g jenguk UPm semata2 nk tengok Cik Alia haha..

aliaaroslan said...

@ajujua dalam gambar aje kak. hehe. takde petua pon :) happy happy selalu kot. hehe

aliaaroslan said...

@haslina jom aminkan doa-doa diorang! :))

aliaaroslan said...

@h4ni3 umur pon tak banyak beza dengan student. cuma kita dress smart sikit. hehe

aliaaroslan said...

@Zura kalau nak tengok saya kne jenguk ikram. hehe