Thursday, July 29, 2010

time time macam ni la kan nak...

  1. company nak bagi salary adjustment
  2. tambah benefit kerja di sini
  3. bagi bonus yang lagi separuh tu
  4. suasana ofis kembali meriah
  5. student semua tengah best best
  6. terjumpa kedai untuk lunch yang baru buka dan sedap
  7. menyambut ramadhan
  8. harry potter nak keluar (eh, apasal ni?)
 memang saje je kan

6 comments:

lalink7 said...

cant wait for harry potter.....

ADIA ZONE said...
This comment has been removed by the author.
ADIA ZONE said...

huhuhu...besonye napsu

atty's said...

owh harry potter nak kuar dah ye..

haslina said...

whuaaaa..tlg sedihkan...whuaaa...

x pe alia...teruskan usaha dengan yg diidamkan dan yang telah dirancangkan itu....

julie^beth said...

lalink n kakty - sama2 tak sabar!

kak shiema - ini bukan request dari aliaa, tapi yang bakal dapat kalo stay kat msia..

kak has - aminnn