Tuesday, July 13, 2010

gambar

kadang-kadang, kalo duk blog-hop, dapat pulak entry yang takde gambar, rasa macam tak best pulak nak baca [weh, sukati orang tu ler nak letak gamba ke tak, blog dia kan].

tapi, ada jugak entry yang tak perlukan gambar. macam ko nak bersajak bersyair berpantun kebagai. takkan nak letak gambar posing2 yang cameron highland. itu sungguh tak seswai ye.

paling tak menahan, kalo letak gambar yang takde kene mengena dengan entry yang ditulis. ok, yang tu aku selalu buat.

aku pon tatau sape yang la yang duk buang masa baca blog aku. sungguh tak informatif ok!

p/s: pasal entry halal / xhalal tu, aku dah buat aduan kat jakim. tapi takde reply pon.

3 comments:

ADIA ZONE said...
This comment has been removed by the author.
ADIA ZONE said...

hahaha..aku ni tergolong manusia yg suke buang mase sebab suke bace blog aliaa.

aliaa ngadu ape kat jakim tu? kalau kedai tu ade logo halal tapi serv bende2 x halal, bolela nak ngadu...kalau nak tgk status halal, bole check kat web jakim....nanti ade list restoran / produk halal

julie^beth said...

nak ngadu pasal pekedai yang tak inform kita makanan tu die beli kat mana bahan mentahnya..