Tuesday, June 2, 2009

my guys

walaupun ada jugak girls, tapi blasah aje lah panggil my guys.. ok ye dok??

gamba2 ni dah lama terperam dalam comp.. diorang buat demo masa sport's awards night kat kliuc.. opening ke closing, tak ingat sebab aku pon tak datang time tu.. so diorang amek gambar shok sendiri n berlagak kat aku yang tak makan dek keberlagakan diorang tu.. alah, setakat demo2 camni.. aku pon pernah buat jugak..

tapi time tu, aku masih muda lagi, kat sekolah lagi, slim lagi (eh, aku pernah slim ke??).. so kalo setakat pecah2 papan, flying kick, side kick, segala macam kick ape bende tah tu aku pernah buat dah, been there, done that..

yelah, start masuk taekwondo dari darjah 5 kalo tak silap. then berenti pasal nak exam (time tu upsr adalah sangat penting dalam hidup).. then masuk maahad, baru ditubuhkan taekwondo club ms aku form 2.. so join sambung balik.. sampai form 4 before pegi UK, dah dapat belt red 1.. tinggal lagi 1 stage aje aku nak sampai ke black belt. tapi dah berpergian ke UK.. takpe, at least ada experience kan..

nape tak sambung balik sampai black belt? sebab kat UK tak jumpa la kelab taekwondo. dengan kata lain, malas nak cari.. masuk uitm, ada club taekwondo, tapi GTF.. aku dulu join WTF.. bukan "what the f**k" ye.. "world taekwondo federation".. pastu pulak dah mengaktifkan diri dalam pbsm. so maleh la nak aktif banyak2.. nanti efek plak kat study walaupon aku maleh gillllllllleerrrrrrrrrrr study ms kat uitm dulu.. dapat jawatan yang dipertua kolej pon aku tolak.. ape tak lagi nak aktif bende2 lain.. mwahahah











i had a wonderful experience in life. hope you guys had n will have some more magnificent experience in life as i do..

enjoy what you have today. make the past as your guidance for a better tomorrow..

life is short. minght as well enjoy it while you can.. (eh, ni mcm pernah dengar aje.. ayat sapa ek? pinjam ye)

7 comments:

Husna Mokhtar said...

ayat DRNormaliza kan?
heheheh..
Cik Alia..help2..
ada problem..leh tulung tak..?
semua petanyaan saye ada di shout out cik Aliaa..
Maceh ye..

atty's said...

taekwando..elok ar..nak tak cont sampai dpt black belt..

arfahadnan said...

aku join taekwondo separuh jalan jer..

julie^beth said...

kakty - maleh lah pulak nak cont.. tapi teringin jugaks.. ada jugak lah yg sy join kat kliuc nie..

arfah - takpe, masih ada lagi separuh masa kedua

fhad said...

pergh gmbr ganas ni cik alia... hehehe...

green apple said...

ganas okkk tang hentak kepala kat batu.

tu baru betul KERAS KEPALA

miezi said...

yeah, life is short.live it to the fullest, sip by sip :)