Sunday, June 14, 2009

masihkah kau ingat

dulu, memang wajib untuk berlepak2 makan2 minum2 kat cafe untie pool (sebab die sebelah swimming pool uitm n kitorang panggil makcik yang jual tu untie n uncle).. sungguh wajib ok.. hampir setiap makan akan pergi sini. kalau ada meeting, lepas meeting tu dengan pantas berjalan kaki ke pool nie..

makanan die sangat sedap n murah.. memang standard budak2 hostel lah. tapi harga die memang murah giller.. masi goreng kampung RM2.50 je.. kalau beli kat sec. 2, confirm RM3 or RM3.50.. jimat ok.. teh o ais pon baru 80 sen.. mane nak dapat harga camtu kat shah alam tu.. best2 memang best..


ha, ni gambar lama bersana encik ptd .. jgn marah haaa
sebenarnya aku tak gemar sangat kucing.. tapi kucing tu comel aje.. so layan jugak

ni ms birthday midah yang ke-20 kot.. die beli KFC satu barrel, kitorang operasi kat dataran cendekia yang masa tu takde lagi kedai2 makan kat cendekia tu.. nasib tak hujan. kalau tak, memang berkuahkan air hujan lah ayam KFC tu

ha, sebelum makan, sopan aje ok.. kne control perangai.. nanti bday girl marah.. hehe
shimi, nape ko je sibuk berdiri? nak terkentut ek?
duduk barisan belakang : kak syeena, encik ptd, kak zirah, aku
duduk barisan depan : izzat, abg fairol, midah n ayoi
(rasanya kak nora yang amek gambar ni kalo tak salah.. ke mizi ek?)
skrang midah pon dah kawen. ana pon dah kawen.. kak syeena nak kawen insyaAllah akhir tahun nie.. kak zirah kerje kat KL, encik ptd jadi PTD kat kementerian wilayah, shimi perje kat johor n part time sambung degree civil eng kat UTM, ayoi kerje kat IJM, izzat final sem degree TESL n aku kerje kat kliuc.. cuma abg fairol aje dah lost contact lepas jumpa die time konvo die dulu.. mane die ye?

7 comments:

lalink7 said...

bestnye dapat reunion cengginieh..
rindu betul ngan membe2 lelama..

Zumairi said...

nanti bila korg semua da kawin buat reunion lagi...tapi yg lainnya bawak isteri atau suami masing2...hanya cadangan...

ije said...

bila tengok gambar lama2.. teringat kenangat lama kan?

julie^beth said...

husnalalink - ni bukan time reunion.. time kat uitm dulu.. zaman muda mudi lagi..

zumairi - cdngan best.. thanx.. ktorang planning nak buat reunion lagi 5 tahun..

ije - memang teringat giller.. time tu asyik seronok aje.. tak sedar masa berlalu.. bila dah habis baru sedar..

i've met some great people during my years at uitm.. treasure it all my life..

Siti Nurul Jannah Fital said...

ahaks...kucing ituuu hitam..itu kucing Sabrina..sallem...hahaaha

mugiwara said...

aku perasan ada muka naim dan ana pada gmbar pertama...

seronok kan, waktu belajar dulu...
rasa2 nak terus berkumpul macam dulu. sampai bila2...

rindunye~

julie^beth said...

anna - tapi kucing sabrina dah besar.. anak si saleem tu kot..

mugi - aku rindu setiap hari.. tapi takpe, hidup mesti diteruskan.. pengalaman n memori indah akan sentiasa menemani keta ke mana2..