Saturday, June 13, 2009

OHANA - means family

ini ialah kad birthday alim


sekarang semorang ialah dah ada nickname baru masing2.. sungguh glamer nama2 tersebut.. oh yeah.. bekerja di hari sabtu amatlah best kerna tak ramai orang kat ofis nie.

walau bagaimanapon, kat area corporate block tu ramai jugak orang. maklumlah, harini registration day utk pelajar baru kat kliuc ni..

so, welcome to kliuc yar!!! make sure sape2 yang masuk kliuc nie, mesti keluar dengan ada diploma / degree.. selagi tak dapat, mesti teruskan usaha ok!!! good luck..

to all civil engineering and geomatic engineering students, u will see me in surveying class.. oh yeah.. hahahahahah (gelak jahat)
"for knowledge for humanity"

6 comments:

lalink7 said...

sure 'gerun' if bakal student cik Aliaa baca entri nie...hiihihihi..
siap gelak jht lg..hihihi..

NuRuL AiN said...

ohana means family...family means nobody is left behind:)

julie^beth said...

husnalalink - bukan kasi gerun tu.. namanya ayat welcoming.. haha

ain - yep, ur rite..

nico izzat said...

ha ha...kepada batch2 baru surveying nanti..brace yourself...once u know 'miss aliaa' you will never be normal again!!!

Zumairi said...

boleh beli ajer tak dip/degree ni hehe...thank for your comment.

julie^beth said...

nico izzat - never be normal? oh yeah baybeh

zumairi - boleh je kalo nak beli.. tapi nanti tak dapat knowledge.. hehe