Friday, June 12, 2009

faizal tahir

lagu faizal tahir yang paling digemari:
  1. sampai syurga
  2. bercinta
  3. mahakarya cinta
  4. gemuruh
memang best album beliau!!!!!!

superman & faizal tahir tak dapat dipisahkan


rock tetap rock.. tapi hati pink yu all!

aku suka faizal tahir bukan sebab die hensem ke, body die kurus (ye, aku jeles orang kurus ok).. tapinyer sebab suara die memang best. kalau buat show tu, memang all out..

p/s: aku adalah kipas-susah-mati kepada faizal tahir

p/p/s: aku masih tak dapat download lagu bercinta yang high-def punya.. ada sape2 yg boleh tolong? or kasi ke? (sambil buat muka comel yg tak berapa comel).. eh, ke dah ada single die keluar?

8 comments:

Lensa Bahrein said...

sori, sy suka lagunya,pnyanyi x suka...klu nasyid tu nasyid je ler

Zumairi said...

saya suka faizal tahir nyanyi lagu nasyid he he

julie^beth said...

lensabahrein - energy dari penyanyi yg membuatkan lagu tu best ye tak?

zumairi - dari die berpura-pura, baik tonjolkan diri sebenar ye tak?

ape2 pon, suara die best kan.. hehe

atty's said...

sore dia mmg besh..laki sinana era tu ade iras FT.nieh..

lalink7 said...

laki si nana tue..encem skiet pada faizal tahir..hehehe

cik Aliaa..
nape xdapat download lak?
heheheheh..saye adew..
Mau tak??? huhuhuhu..best2..

julie^beth said...

kty - aah, mama sy pon cakap camtu..

husnalalink - nakkkkkkkk.. nanti anta ek.. pe ym? bleh kte transfer

drnormaliza said...

me love faizal tahir..all mine!!!

julie^beth said...

drnormaliza aka mama - nope.. u cannot hav him bcos u already have horatio cane n farid kamil..hehe