Thursday, June 18, 2009

sungguh seronok memikirkan memori zaman silam..

dengan kak mas.. one of my good fren at uitm.. (member kelas)

masa buat survey kat sec 2.. nampak sangat prism tu tak level lagi..

kitorang digelar 3 stooges.. dalam ramai2 batch asal kitorang, tinggal 3 orang aje yang combine dengar budak2 x-dip ukur masa part 3..
kak mas, kak shiema, aku

gambar official budak2 kelas..

dalam class maths rasanya.. tunggu lecturer..

kadang2 kalau rajin, pegi kelas pakai uniform..

gambar kelas lagi..

tudung tak best sebab angin kuar sangat kat foyer menara

dgn classmates : zaidi (skyshine), kak mas (construction), aku (kliuc-lecturer), airee (offshore) n felix (land surveyor)

walaupon aku bukanlah best student ms kat uitm dulu, tapi skrang dah buktikan kat semua budak2 kelas yang aku memang boleh buat..

4 comments:

Fyza d.Hana said...

uitm di hatiku.. uu..

atty's said...

caya ar..u can do dear..hehehehe

arfahadnan said...

uitm dihatiku jugak..

Zumairi said...

kkdg rasa nak kembali balik ke zaman silam kan...tapi masa terus ke depan...tak mungkin ke belakang...yg tinggal hanya memori indah