Wednesday, July 4, 2012

Seoul, Korea : Day 5 - SungKyunKwan Scandal and The Conference

dalam pada tak larat, mother gagahkan jugak kakinya berjalan untuk ke conference di SKKU.

bus from Yongin to Seoul

panas, duduk di balik bus stop


setiap uni mesti ada poster camni. dia tulis ape entah.

banyak green houses kat area kampung

construction repair jalan

hey, hero ke-2 cerita DaeMul la... Cha In Pyo.

in the bus.

semai, kedai ko la...

seberang sungai

bangunan cermin ni cantik la

subway


oleh kerana dah pandai cane nak pergi SKKU tanpa banyak jalan or naik tangga or panjat bukit, so sampai di seoul station terus ambil subway line 4 berhenti di Hyewa. keluar dari subway tu terus tunggu bas SKKU. naik bas SKKU terus berhenti di bangunan berhampiran tempat conference tu.

mother jumpa kawan-kawan dari UPM jugak yang present sama. semua professor-professor je. malu je aku.








lepas habis tu kami terus balik. tak singgah mane pon since hujan lebat pulak tu.



my onni, Han Ji Wan
kami tunggu bas lama gila since hujan. ada 40 minit jugak menunggu instead of the usual time, max 20 minutes. jem teruk dan banyak accident pulak tu.

bila hujan. jalan pon jem.

inilah terowong yang Hyun Bin sesak nafas suffocated dalam drama Secret Garden. yup, aku tengok habis 20 episode drama tu.

pagi before keluar tu kami dah siap masak nasi lemak + sayur campur + telur rebus. balik just panaskan je =)


masing-masing makan tak bercakap sebab kepalaran kelaparan!

2 comments:

atty's said...

seronok je kty baca citer alia di korea.

aliaaroslan said...

@atty's thanx for reading, kakty... i'm glad you like them...