Tuesday, July 24, 2012

Iftar 3/2012 - lepak makan cake je...

since bekalan udang ada banyak, so Mother buat sambal udang petai. aku balik dari office terus masak sayur bayam tumis air. then oleh kerana Widad tak balik UiTM lagi, paksa dia buat air.

lepas berbuka, kami lepak depan tv je. then decide nak keluar since nak beli ubat Mother kat farmasi.

settle beli ubat, kami berlegar-legar tak tau nak pergi mane. so singgah secret recipe makan cake!

layan je lah gambar syok sendiri ye...










sekian ulasan ramadhan ke-3...

2 comments:

atty's said...

Dah lama tak lepak SR..sedap ler pulak nampak cake tuh.

aliaaroslan said...

@atty's sekali sekala pergi, baru rasa kesedapannya ;)