Wednesday, January 26, 2011

jiwa

kenangan mengusik jiwa. baru lepas terjah blog kak shiema.

buat kerje survey dengan abang-abang dan kakak-kakak.

sampai hitam berkilat muka masing-masing.

in the end, dapat jugak makan ikan bakar ye tak?

laksa belut anyone?

18 comments:

DeLancrettLurpak said...

laksa belut? Seriously? kat mana? nak tryyy!!!

Shiema said...

alamak...da terliur la plak nak makan laksa belut. tahun lepas da g kola perlis, tapi x jupe plak

h4ni3 said...

laksa belut????
macam scary jek bunyi dia!
hahaha

aliaaroslan said...

kak mimah - aritu kali pertama dan terakhir saya makan kat perlis.. jeti kuala perlis kalau tak salah.. sedap wooo..

aliaaroslan said...

kak shiema - pegi kedai yang sama ke? kne tanya pakcik bas tersebut. hehe

aliaaroslan said...

drhanie - bunyi scary. rasa, sedap gila. mesti kne tambah mangkuk ke-2.

Umie said...

belut?? sodap tuh... kat sini belut bersepah2..;-)

melissa said...

aliaa:

jelesnya dengar orang makan belut!! kecik2 dulu hari2 belasah belut goreng..dah besar sikit pernah jumpa sup belut kat kelantan, tp kecik amat sizenya mcm anak ular, tak best!!

afendi ariff said...

sedangkan unagi lagikan aku bedal....setakat laksa belut apa la sgt...heh!

aliaaroslan said...

umie - hari2 boleh makan belut goreng! gila best!

aliaaroslan said...

melissa - itu la first time makan laksa belut. sebelum ni duk goreng2 aje kan. yang pastinya memang lain rasa dia banding dengan laksa pakai ikan lain.. balik malaya kita terjah kedai tu ok!

aliaaroslan said...

afendi ariff - kategori celah gigi je kan encik.. geng lah!

Mak Su said...

survey apa tu? kira kereta tepi jln ker? mksu nak suh anak maksu gi keja buat part time survey kat mall, kira customers

aliaaroslan said...

maksu - survey ukur tanah. nak perbesarkan jalan, cantum 2 lot tanah, etc..

saya kalo survey kat mall, survey barang aje. kih kih..

anastasheeka said...

laksa belut kat uk? interesting. hehee

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

Restoran Sup Urat Ketin kat Sek 7 BBBangi ni ada jual sup belut, hati dan tekak teringin tapi semangat lum kuat bila terbayang betapa licin dan liuk lintuknya belut bila dipegang..mujur kita boleh makan ikan keli dan haruan..nanti satu hari nak try jugak pekena sup belut..erk..

aliaaroslan said...

anastasheeka - bukan kat uk, kat kuala perlis yang kita makan haritu.. sini buat laksa sardin je. hihi..

aliaaroslan said...

kak yati - tapi kan, nanti sekali makan, pasti nak lagi. cuba, jangan tak cuba. sebelum tu, amek napas dulu..